Loppuneet 10/2021

 

 Tuntuipa hitaalta tämä purkkien tyhjentyminen syyskuussa. Toki olin  useamman päivän työreissuilla ja silloin oli eri tuottet käytössä.

Greightons Mango & Papaya Body Bliss Hand & Body Lotion on Neutralista. Edullinen ja nopeasti imeytyvä voide. Varmaan ostan lisää kunhan muut voiteet ja ihoöljyt loppuvat.

Neutral 3 in 1 Micellar Cleansing Water oli ihan ok aamuputsarina. Nimensä mukaisesti neutraali, mieleenjäämätön tuote.

Biozell Color Mask Mandarin ei näkynyt värjäämättömissä hiuksissani ollenkaan. Hoitoaineena meni kuitenkin. 

The Body Shop Vitamin E kasvojenpuhdistus oli miellyttävä voidemainen putsari. Käytin kakkosvaiheena ja ostan varmaan joskus lisää. Nyt on toinen merkki käytössä.

Catrice Balance Hydro Spray oli loppukesän suihke. Ei mikään ihmeellinen mutta suihkihan tuon pois.


Yves Rocher My Kiwi Kiss & Lily of the Valley -suihkugeelit käytin osin suihkugeelinä, osin käsisaippuana. Ihan kivoja mutta ei mitään ihmeellisiä tuoksuja.

L´Oreal shake & glow fixing sprayoli mukana pannuprojektissa ja nyt yski viimeiset pisarat ulos. Hyvä ja hienojakoinen suihke melkein loppuun asti. Ihan lopussa tosissaan yski isompia pisaroita.

Essence Hello, Good Stuff! seerumi oli ohut, liukas kesäseerumi. Oli helteillä ihan kiva ja riittävä kosteutus ohuen kasvovoiteen kanssa mutta aika aikansa kutakin ja syystuotteet peliin.

Lumene Valo heleyttävä ja uudistava yövoide on aika mones pikkupurkki tätä mutta en tiedä vieläkään vaikuttaako muuta kuin kosteutta ylläpitäen. En osta täysikokoisena mutta näitä pikkupurkkeja tulee aina jostain.


The Body Shop Almond -käsivoide on ihan ihan aavistuksen liian ohutta, että pääsisi jatkuvaan yökäyttöön. Kesällä riitti mutta talvella tarvitsen paksumman käsivoiteen.

Sence talk to the hands -käsivoide oli ohut ja nopeasti imeytyvä. Toimi työpöydällä kun rasvailen käsiä tiuhaan. Saatavuus Normal, olisin ostanut jo lisää mutta en perjantai-iltana ryysiksessä bongannut tätä sieltä.

Korpelan Hunajan Hehku huulivoide on yöhuulirasvana yksi parhaimpia mitä olen koskaan kokeillut. Purkki vaan hajosi kun heittelin tätä vahingossa kylppärin laattalattialle. Tykkään edelleen vaseliinipohjaisista huulirasvoista etenkin yöksi, koska ne tuntuvat pitävän kosteuden paremmin etenkin suun kautta hengittäessä. En kuitenkaan välitä pelkästä vaseliinista, koska se ei tee muuta kuin kuin pitää jo olemassa olevan kosteuden ja kun iho ja huulet on kosteudeltaan rusinan tasoa, se ei tee mitään. Mutta Hehkussa vaseliini on yhdistetty propolikseen ja mehiläisvahaan ja siis älyttömän hyvä huulivoide nimenomaan yökäyttöön tai kun huulia tarvitsee muuten suojata.

We Care Icon huultenrajauskynä sävyssä 4 perfect rose oli ihan arkikäytössä, että saisin vanhan kynän loppumaan. Huomaa tuon kolmenkympin rajapyykin, on helpompaa laittaa huulipunaa tai -kiiltoakin kun rajaa ensin. Sellainen my lips but better -sävy.

Puca Pure & Care Crystal deo roll on aiheutti jo ensimmäisellä käytöllä sellaisen tulehdusreaktion kainalon iholla, että toista kertaa en kokeile. Tässä taas huomaa, että luonnontuote ei ole aina parempi eikä sovi kaikille. Pitäydyn siis Dovessa ja Dermosilissa.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie