Vuosi korviksissa 18.5.2016

Pari 140
Postaus meni myöhälle iltapäivään koska yksi lukuisista pahoista tavoistani sotki vähän päivää. Tänään siis välipäivä pääsykokeista ja päivälle oli ajateltuna tiskausta, siivouksen viimeistelyä ennen kuin räjäytystarkastajat tulevat käymään ja yksi nopea koulutehtävä.

Tarkastajat kävivät jo 8.30 eli ennen kuin olin kokonaan edes pukeissa, imuroida en ehtinyt mutta tarkastajan mielestä kämpän pitääkin olla asutun näköinen.

Koulutehtävää rupesin tekemään kymmenen maissa ja siinä sitten yllättäen huomasin, että tälle päivälle oli myös kurssin lopputehtävän deadline. Kyseessä olikin sitten vähän suurempi kouluistunto kuin oli ajateltu. Deadlinen unohdus johtui siis ei-niin-fiksusta tavastani käyttää kalenterina kolmen viikon vuorolistaa. En osaa katsoa kalenterista päiviä etukäteen, joten en enää kirjaakaan sinne mitään. Kaikki menot ja tehtävät ovat elettävässä kolmen viikon listassa ja listan vaihtuessa siirrän asiat seuraavaan listaan ja deadline oli pudonnut jonnekin listojen väliin. Noin 80% koulutehtävistäni tulee sitten tehtyä tällä ei-saakeli-tänäänkö-deadline-menetelmällä. Kaikki sillä kummasti vain on läpimennyt, nyt vaan jännitellään näitä aineopintojen viimeisiä opintopisteitä, menisivätkö nämäkin läpi.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie