Reissukosmetiikkaa

Olin viikonlopun Tukholman-reissulla. Ruotsiin menimme Viking Gabriellalla ja takaisin tulimme Mariellalla. Välissä olimme yötä Scandic Norra Bantorgetissa. Reissun kohokohtia oli tietenkin Sephora mistä tuli kuitenkin ostettua yllättävän kohtuullisesti.


Sephoran ostokset maksoivat reilu 1200 kruunua. En ole vielä oikein ehtinyt ostoksia testailemaan, mutta aika innoissani olen.


Too Faced Totally Obsessed- setistä löytyy primer sekä kasvoille, että luomille, matta aurinkopuuteri varjostuksiin, huulikiilto ja ripsiväri.


Monen hehkuttamaa Benefitin Hoola- aurinkopuuteria oli saatavilla kahdessa koossa joista valitsin sen pienemmän.



Too Faced ja Hoola rinnakkain vertailussa.


Toinen Benefitiltä mukaan tarttunut tuote on Girl meets pearl nestemäinen highlighter.







Lancomen My Parisian Pastels luomi/kasvopaletti on tämän kevään kokoelmasta mutta oli jo hyvässä alennuksessa.


Laivalta mukaan tarttui Nina Riccin omppuhajuvesikokoelma. Lancomen Juicy Shaker Mangoes wild oli muutaman euron Suomea halvempi. Yksi Lórealin tavallinen huulipuna ja kolmen nestemäisen setti. Tangle Teezeri oli pakko ostaa kun unohdin ottaa harjan mukaan.


Nää neljän millin omput on vaan niin söpöjä. Omistan yhden tuoksuista 30ml pullona ja se on ihan valtava näiden rinnalla.


 L´Occitanen Verveine suihkugeeli ja kosteusvoide olivat ostoslistalla. The Body Shopin Vitamin E night cream ja L´Occitanen käsirasva olivat ex tempore ostoja. Aloe Vera geeli oli pakko-ostos kun olkapäät paloivat laivan kannella siideriä juodessa.


 

Reissun luottokamppeet olivat L´Orealin Cushion, jonka aurinkosuojan pelastamana naama ei palanut, Essencen Soo blush! voidemainen poskipuna, joka näppärästi menee sormilla ja Nyxin kirkkaan punainen Butter Lipstick. Isadoran paletilla oli helppo tehdä silmämeikki aina päivän menoon sopivaksi ja Biozellin LivBoxista tullut tekstuurisuihke tuli todettua hyväksi avuksi hiuksia laitettaessa reissun päällä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie