Huhtikuun loppuneet

Huhtikuun saldo jäi melko heikoksi reissailun ja käyttölaiskuuden vuoksi.



Jos taas oikein laskin niin 22 tuotetta joko loppui tai joutui roskikseen muutoin.


Beauticology Mango & Mandarin Shower Scrub on melko mieto kuorintavoide. En oikein ole varma tykkäsinkö vai en. Kirkkaat rakeet olivat isoja mutta eivät kovin kuorivia ja en saanut selville mitä rakeet olivat.

Freshderm Shower Gel Lime päätyi ensimmäisten kertojen jälkeen käsisaippuaksi, esanssinen limetuoksu ei houkuttanut yhtään.

Yves Rocher Agave-vartalovoide oli yllättävän tujua tavaraa. Tarkoitettu normaalille iholle mutta kuivalla ihollanikin alkoi rullautumaan jos määrää ei pitänyt vähäisenä. Kosteutti hyvin mutta en ostaisi lisää.

Dermosil Colour Protective Conditioner ei riittänyt talvella kuivalle tukalle mutta nyt keväällä etenkin öljyyn yhdistettynä toimi. Perus, mitään sanomaton hoitoaine. Hyvä pumppupullo jää säilöön.

Yves Rocher Nutritive Vegetal puhdistusgeeli on hyvä talvi-iholleni, nyt on aika vaihtaa jo kesätuotteisiin pikkuhiljaa.


Pepsodent White Now Gold hammastahna tuli LivBoxista. Ihan hyvän makuinen hammastahna jonka jäljiltä sekä minä että kylppäri oli siniset. En värin vuoksi osta lisää.

XZ muotoilusuihke on aamujen vakkaria, jolla saan karheutta hiukseen sen verta että pinnit ja pannat pysyvät töissä päässä. Uusi on jo korkattuna.

Avene misellivesi on myös LivBoxista ja ihan kelpoa kamaa mutta ei kuitenkaan hinta-laatusuhteeltaan riittävän hyvä että ostaisin lisää. Hyvä pullo.

The Body Shop Wild Argan suihkugeeli on perus Body Shopia, ei tuoksultaan lemppareitani mutta toimii.

L´Occitanen Amande shower Oil oli metsäreissutuotteena hyvä kun öljy jättää iholle hieman kosteutetun tunnun eikä rasvailtua tullut. En kuitenkaan ihan ymmärrä tämän hypetystä. LivBoxista tämäkin.


W7 Lashtastic ripsiväri ei ollut kummoinen alun alkaenkaan ja jouti pois.

Essence Plump NO clump oli kolmen euron ripsariksi ihmeen hyvä mutta kuivui jo käytössä. tuuheutti kivasti.

Anytime ja Essence kynät olivat kuivaneet ja totesin, että historiallisista nuoruusmuistoista on aika luopua. Avonin kynä näytti lähinnä kakkaviiruilta iholla, joten roskiin ja Yves Rocherin kaksipäisestä kynästä loppui kultainen ja toinen pää kuivui.

Lumene Wild Roses Lip Gloss on vuosimallia x mutta ihan kunnossa tuoksultaan ja koostumukseltaan. Loppui täsmäkulutuksessa.

Elf huulirasva oli susi ja poistoon kokeilun jälkeen, ei hyvä huulirasvana eikä värin tuojana.

Rimmel Metallic Eye Shadow löytyi siivotessa varastoja ja on lähes antiikkia. Roskiin.

Semmosia viime kuussa. Nyt alkaakin olla aika vaihtaa kesätuotteisiin eli kaikkeen missä on suojakerroin (kärähdin jo viikonloppuna) ja ei tahmaaviin huulituotteisiin, koska ilman pipoa kaikki huulikiilto on hiusten kautta linsseissä.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie