Loppuneet 11/2023

 Hirveästi tuntui olevan loppumaisillaan ja sitten kesti kuitenkin ikuisuuden saada mitään loppumaan.


Garnier Micellar Cleansing Water for Dry & Sensitive Skin. En huomannut oikeastaan eroa siihen perusversioon. Käytän kuitenkin vain aamuputsauksessa ja laitan heti seerumin ja kasvovoiteen päälle.

Herbina vartalovoide ei ole ihan kaikista nopein imeytyjä mutta ihan hyvä vartalovoide. Sisältää ihon hyvinvointia ylläpitäviä aineosia, kuten fermentoitua kaarnikkauutetta, kauraksylitolia ja hyaluronihappoa. Tuoksusta en ihan saanut kiinni, että mikä on, mutta nettisivujen mukaan hedelmäinen. Voisin ostaa uudestaankin.

Erisan Rauhoittava puhdistusemulsio on valitettavasti poistunut valikoimista. Nyt Erisanilla on enää geelimäisiä putsareita. Tykkäsin tästä kakkosvaiheen putsarina. Olisin ostanut lisää kunhan muut putsarit loppuu mutta varmaan nyt sitten Taikan sensitive puhdistusemulsio testiin.

Dermosil scalp exfoliating shampoo ei oikein pitkässä tukassa toiminut kun ensin rakeita ei tahtonut saada päänahkaan asti ja sitten niitä ei saanut pois. En osta uudestaan.

Yves Rocher Elixir Jeunesse Anti-pollution + Detox Waterproof Cleansing Oil oli hyvä puhdistusöljy. Ei kuulu enää Yves Rocherin valikoimaan. Pari pulloa ainakin olen käyttänyt mutta nyt sitten pitää seuraavalla kerralla kokeilla jotain muuta kunhan jemmat loppuvat.


L´Oreal Dream Length savior hair mask on hyvä ja edullinen marketin hiusnaamio, joka kesti pitkään kun kerran viikossa tätä käytin. Ostan taas jossain vaiheessa uudelleen.

Dermosil vartalon sokerikuorinta retiisi oli ihan kiva mutta tykkään enemmän suolakuorintojen jättämästä tunnusta iholla.

essence quick & easy sponge nail polish remover oli pitkään toimiva mutta lopulta vaan loppu. Nyt näitä purkkeja ei olekaan enää ihan joka nurkalla tarjolla kuten jossain vaiheessa mutta tykkään näistä tiettyjen lakkojen kanssa. 

Catrice anti-redness serum primer oli rauhoittava primer. Ohut, vesimäinen ja toimi kivasti muiden tuotteiden alla. Oikeastaan sen enempää ei ole YOUTH boost seerumistakaan sanomista.

 
L´Occitane Immortelle Precious Cream oli miellyttävä, ohut, nopeasti imeytyvä kosteusvoide. Kuten monessa muussakin L´Occitanen tuotteessa niin normaalihinta on sen verran korkea, etten sillä ostaisi mutta tarjouksessa voisin ostaakin. Tämä on ikääntymisen ensimerkkeihin eli alan olla kohderyhmää mutta en satunnaisessa reissukäytössä huomannut kyllä vaikutusta juonteisiin.

essence HELLO, GOOD STUFF! cica face cream oli myöskin ohut ja miellyttävä kasvovoide ja maksaa kymmenesosan L`Occitanesta. Talven pakkasiin tosin liian kevyt.

Tony Moly Panda´s dream 02 eli kaarevalla harjalla oleva pidentävä ripsari. Tämä oli työreissuripsarina. Kuivahkolla massalla oli helppo saada hyvät ripset hotellihuoneen kylppärin valoissakin (aina kauheat) ja kesti niin hyvin, että välillä ei tahtonut kaikkea saada poiskaan. Lähtee kyllä sitten kun on riittävän lämmintä vettä ja kastelee kunnolla. 

essence melted chrome liquid lipstick 01 sweet tin. Hauska tuo "new" tarra kun on kaikkea muuta kuin uusi. Käytin huulikiiltojen alla, yksinään liian kuiva tuntuma ja etenkin lopussa mureni huulilta.

essence cute as shell pH-reacting lip tint. Niitä jänniä tuotteita, jotka eivät ole kiiltoa eivätkä öljyä. Värjäsi tosiaan huulet pinkeiksi. Lopussa alkoi vuotaa tuolta kierteiden välistä. Limited Edition mutta en varmaan olisi ostanut muutenkaan uutta. 

Sellaiset tällä kertaa.




Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie