Lisää Catricen uutuuksia

 Tulee vähän tipoitellen nämä uutuudet kauppoihin tänä syksynä. Kirjoittaessa en ole vielä livenä nähnyt uutuuksia hyllyillä vaan pelkkiä alelappuja ja vanhaa valikoimaa.

"Pehmeästi sävytetty, hohtava CATRICE Soft Glam Filter Fluid antaa kasvoillesi pehmeän ”glam-filter" vaikutelman, joka tekee ihosta pehmeän, täydellistetyn ja säteilevän. Ja se on todellinen monitaituri: Nestettä voidaan levittää yksinään, pohjusteena meikin alle tai päälle tai asettaa kohdennettuja korostuksia. E-vitamiinia ja skvalaania sisältävä koostumus myös ravitsee ja kosteuttaa ihoa." luvataan Catricen sivuilla. Mulla on nyt vähän huntturassa netistä valittu toiseksi vaalein sävy 010 Fair-Light.
 
 Endless Pearls Beautifying Primer -pohjustusvoidetta taas kuvaillaan ihon luonnollista hehkua korostavaksi, geelimäiseksi primeriksi. 
 
Hydro Hyaluronic -kasvosuihkeen lupaillaan toimivan kosteutukseen, pohjustukseen tai kiinnitykseen mutta itse tykkään tämän tyyppisistä suihkeista eniten kosteutuksena muiden tuotteiden alla. 


Primerissa on pumppu, nesteessä doe-foot-applikaattori, iso sellainen. Kämmenselällä vasemmalla primer, oikealla meikkineste. Kumpikaan ei pahemmin näy mikä mielestäni onkin se pointti. Primerista jäi ihan aavistus pientä hohtoa mikä ei kuvassa näy. Sen sijaan iho hohtaa ihan itsestään noissa valoissa. Ekassa kuvassa sävy näyttää keltaisemmalta kuin luonnossa ja tässä alemmassa kuvassa on meikkinesteen sävy oikeampi. 

Joko olet jossain nähnyt näitä uutuuksia hyllyssä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie