Kaapit tyhjiksi: Loppuneet 7/22


Nyt tulee kyllä loppuneita melkein peräkkäin, mutta minkäs sille tekee kun purkit tyhjenee 😉 Vielä tulee varmaan kesäloman aikana toinen loppuneiden satsi.

Dove Nourishing secrets awakening ritual on kiva, matcha green tean ja kirsikankukan tuoksuinen vartalovoide. Viime hetkillä sain loppuun, koska nyt on jo pitänyt vaihtaa kevyempiin voiteisiin kesän lämmössä.

Palmolive Feel. Connect suihkugeeli ei mielestäni tuoksunut millekään mutta koronan jälkeen hajuaistini on edelleen vähän hassu. Mutta näin tuoksuttomana tylsä mutta asiansa ajava. Jemmassa on vielä pari pulloa.

Palmolive My Fresh Splash käsisaippua ei myöskään mielestäni tuoksunut oikein millekään mutta toimi ihan ok.

The Body Shop Himalayan Charcoal purifying clay wash toimi näin kuivalla ja herkällä ihona harvakseltaan käytettynä tehoputsarina. Eli noin kerran viikossa pesin kasvot tällä ja nenän huokoset pysyivät aisoissa. Rasvaisemmalla iholla soveltuu pakkaustekstien mukaan jopa päivittäiseen käyttöön. 

TBS Satsuma palasaippua on mielestäni hyvää keskikasti plussaa. Etenkin tarjouksesta edullinen, mutta kuitenkin tuo vähän extratuntumaa arkeen.

 
Vaselin intensive care spray moisturizer aloe soothe on kesien vakkari ohuen koostumuksensa vuoksi. Tietenkin toivoisin, että vastaavaa ohutta koostumusta löytyisi suunnilleen samaan hintaan jossain muussa pakkausmuodossa. YBS vartalojogurtit ovat toinen kesäsuosikki.

Lumene Lähde tehokosteuttava 24h geelivoide oli mukavan kevyt nyt keväällä kun ruusufinni/POD helpotti antibioottikuurin myötä mutta kaipasi kosteutta ja nimenomaan kevyillä koostumuksilla. Ostan jossain vaiheessa uudelleen.

Lumene Arktis tehokosteuttava ja rauhoittava päivävoide toimi ruusufinnin kanssa hilseilevään nenään, mutten uskaltanut käyttää kasvoilla. Toisaalta on myös aika paksu meikin alle ja päivävoiteessa ei ole aurinkosuojaa. Käytin siis käsivoiteena loppuun.

Rituals... The Ritual of Karma hoitoaine toimi ihan kohtuu hyvin hiusten selvittelyssä. Purkki olisi hirmuhyvän kokoinen matkapurkki mutta muovi on niin kovaa, että pitää olla niin ohut tuote, että tulee itsekseen ulos purkista. Tai joku kerta sanoo kräks.

Yves Rocher Serum Vegetal wrinkles & firmness ultra-soothing plumping care ei ehkä ollut ihan kolmekymppiselle suunnattu tuote mutta ihan kiva ohut päivävoide joka toimi meikin alla. En kuitenkaan ostaisi lisää.

Catrice lash changer on vedenpitävä mutta kuten alla olevasta kuvasta näkee, ei hien ja ihonrasvojen kestävä. Silmien alla tummuus siis ripsarista.

Max Factorin mysteerihuulikiilto tuntui olevan koskaan loppumaton mutta pisara pisaralta se kuitenkin kului loppuun. Kaupanpäälliseksi jostain tullut mutta en kyllä ostaisi muutenkaan. Juuri hankala määrä sävyä, liikaa jotta voisi huolettomasti lisätä ja liian vähän että peittäisi.

essence nourishing hand cream, moneskohan tuubi lienee tätä essencen suunnilleen samaa koostumusta. Tämä purkki repesi ja rasvaa tuli myös halkeamasta loppuvaiheessa. Ihan hyvä kohtuupaksu voide ja vielä yksi on käytössä.

essence mini caring hand lotion on taas sitten enemmän päiväkäyttöön oleva ohut käsivoide. Tätäkin tullut jo monta tuubia käytettyä ja yksi on vielä käytössä.



Sence Flamingo facial sheet mask tuntui kuumana päivänä hyvältä kasvoilla mutta en tiedä tekikö kosteuttava naamio mitään. Kai se ainakin rauhoitti kuorinnan jälkeen. 

Näytteissä shampoita ja saippuoita, joissa ei mitään ihmeellistä.

Oliko tuttuja tuotteita?






Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie