Marraskuun loppuneet

Huomenna on joulukuu!


Marraskuun loppuneet jäi mielestäni vähän vajaaksi. Muutamaa tuotetta, joiden odotin loppuvan marraskuun aikana, odotan edelleen loppuvaksi.


Lush Shooting Star ja Onnenpussin Rakkaudella saippua otin vasta käyttöön eli eivät ole periaatteessa loppuneita mutta en tasan säilytä roskia siihen asti että loppuvat. Shooting Star on Lushin jouluvalikoimaa ja tuoksuu sitruksilta. Rakkaudella suolasaippuan kanssa en vielä oikein päässyt kaveriksi, tämä voisi olla parempi koko kropan kuin käsisaippuana. Se, minkä vuoksi paperissa lukee Liperi, johtuu siitä, että näin näitä saippuoita ensimmäisen kerran Kuopiossa Pikku Pietarin torikujalla ja kun hoksasin, että nämä tulevat Liperistä Ylämyllyltä, mainitsin asiasta äidille ja äiti kaivoi samantien kaapistaan tämän kunnalta saadun kappaleen.
Yves Rocher Red Apple kynttilä ei ole kosmetiikkaa mutta kun tuli kosmetiikkasetissä niin mainitaan nyt tässäkin. Ihan kiva ja nätti kynttilä, jonka poltin jo pois. Ei hirveän vahva tuoksu.
The Body Shop Roots of Strenght kasvovoide ei kahdella käyttökerralla vielä vakuuttanut ostamaan lisää.
Dermosilin Luna ja original vartalovoide ja vartalovoi tuli käytettyä Bomban reissulla yksi per raaja systeemillä, joten enpä hirveästi osaa sanoa.


Nivea Soft on hyvä reissurasva kun sillä voi tarvittaessa rasvata mitä vaan. Tätä on ainakin purkkimuodossa lisää odottamassa.
Herbina Kasvonaamion käytin loppuun yövoiteena. Tykkäsin ja ostan jossain vaiheessa lisää.
tBS Body Butter Frosted Plum ja Moringa, kumpikaan ei tuoksuna ollut ihan lempparini ja mutta ihanhan noilla rasvaili.
Eos cucumber body lotion pullo on ihan peestä, tavara ei oikein tule ulos ja sitten se vielä jäi valkeaksi kerrokseksi sääriin. Ei jatkoon.
Blistex Lip Relief Cream on ollut talvien vakkari reilut kymmenen vuotta. Tämä on Blistexeistä paras.
Lumene Lempeä Ultra Sensitive Calming Eye Cream oli vähän tylsähkä mutta hyvä tuote.
tBS hand cream Frosted Plum, Vanilla Chai ja Berry Bon Bon, omaan hajuvammaiseen nenääni viime vuotinen vanilla chai oli paras. Aika vahvojahan näiden tuoksut ovat, siksi tuli lähinnä kotona käytettyä.


LV hiustenhoitoaine on taas kategoriaa tylsä. Tätä sai aika paljon laittaa, että tukka ei takkuillut. Kampaaja tosin tänään sanoi, että tukka on ihmeen hyvässä kunnossa.
Batiste Pink Pineapple ei miun nenään haise yhtään erilaiselta kuin muutkaan Batistet mutta hoitaa hommansa huippuhyvin.
Lush Santa´s Belly shower Jelly on viime jouluisia ja loppui viimein. Mielenkiintoinen kokemus mutta tykkään enemmän kiinteästä saippuasta, se ei karkaa niin usein. Aika monta kertaa noukin tätä lattialta.



Makeup Revolution Amazing Lip Gloss Coral ei ollut mikään amazing mutta yötöissä on aika sama mitä huulilla on kunhan ilmastointi ei pääse kuivattamaan huulia.
Catrice Luxury lashes oli yllättävän hyvä vedenkestävä ripsari, ei tällä mitään ihmeitä tehnyt, mutta piti sateessa hyvin.
Catrice Prisma Lip Glaze on ihan lempparini huulikiiltokoostumuksista, pehmeä ja paksu mutta ei liian tahmea. Väritkin ovat kivoja holomaisia sävyjä. Näitä tulee olemaan varmaan kuukausittain loppuneissa, tuubi on vain 2,8ml. Tätä 08 sävyä Liquid Stardust en ole Suomen valikoimassa nähnyt mutta hamstasin muita sävyjä Carlsonilta.
RealTechniquesin sieniä on myös jemmassa nyt lisää kun hain paketin tänään.
Nyx Prismatic Shadow Girl Talk putosi ja hajosi. Vaalea hohdesävy, jota käytin silmän sisänurkkaa kirkastamassa. Jemmoista näköjään löytyi toinen nappi samaa sävyä.

Onneksi kohta pääsee joululomalle, ei olis enää kuin kaksi tenttiä ja reilu 500 sivua luettavaa niihin noin 10h videoiden lisäksi, muutama kokous, pikkujoulut, joulumyyjäiset ja viisureiden poisto.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie