Dermosil Black Box 2018

Oon luopunut muista yllätysbokseista mutta kerran vuodessa saatava Dermosilin Black Box koukutti tänäkin vuonna. Dermosilin tapaan toimitus oli todella nopeaa ja sain siis paketin postista jo pari tuntia sitten nyt tiistaina kun tilasin tämän perjantaina.


Tilasin muutakin Dermosililta mutta käydään ne läpi toisena päivänä ja paria Black Friday- pakettia vielä odottelen. Mielestäni shoppailin aika maltillisesti perjantaina ja tuotteita, joita olin miettinyt jo aikaisemmin tarvitsevani. Toisaalta Älä osta mitään-päivää olisi ollut hieno viettää, mutta litrakaupalla kosteusvoiteita tarvitseva iho ja opiskelijabudjetti suuntaavat kyllä vahvasti alen suuntaan.


Pakettia aukaistessa vaikutti lupaavalta ja vaikka valoa on vähänlaisesti kun pitää verhot kiinni yötä päivää, saatte kuvista toivon mukaan jonkin ymmärryksen.


 Viime vuoteen verrattuna paketissa oli huomattavasti vähemmän ei käyttöön tulevia tuotteita.


Classic lime deo roll-on, vielä mietin, että pidänkö vai annanko äidille. Itse kun saatan reagoida hajustettuihin dödöihin.
Salvia kitchen hand cream, saattaa mennä keittiön sijaan vessaan kun muistan siellä paremmin rasvata käsiä pesun jälkeen mutta lavuaari kun lavuaari.
Shower & Bath oil tulee tarpeeseen siinä vaiheessa kun iho taas aukeaa pakkasilla.
Sensitive Kasvovoide Extraa kokeilen myös mielelläni kuivaan naamaani.


Argan oil shampoo on toivottavasti riittävän kosteuttava, koska yllärillä tukkakin on korppu. Hoitoainetta ei valitettavasti tullut, shampoita alkaa olla suhteessa enemmän, pitää varmaan ostaa joulunjälkeen sokoksen alesta joku kunnon hoitoainepönttö.
Nature vanulaput on mielestäni ihan kiva lisä pakettiin vaikka moni ei niistä välitä. Itse unohdan aina ostaa niitä. Haluaisin käyttää vastuullisempia vanulappuja mutta sitten tulee juuri tämä unohdan, ja sitten joudun nappaamaan lähikaupasta mitä sattuu olemaan.
Silmänympärysgeelivoide on hajustamaton ja pakkaus hiukan tylsän oloinen mutta käyttöön menee.
Kaura body butter menee jononjatkoksi muiden body buttereiden sekaan odottamaan.


Korostuspuuteri minulla on aikaisemminkin ollut, sille vaan tapahtui pieni äksidentti, ei onneksi kokonaan hajonnut, mietin vielä pidänkö tämän vai laitanko maailmalle.
Kynsilakka saattaa mennä joululahjaksi ja mattahuulipunaa taidan kokeilla itse vaikka en kuivista mattahuulista tykkääkkään.

Vietitkö Black Fridayta vai Älä osta mitään- päivää perjantaina?

Kommentit

  1. Tilasin samaisen Dermosil-boxin, ja tykkäsin kovasti.
    Kynsilakan väri on itselläni pinkki, muuten täysin identtinen sisältö.
    Toimituksen nopeudesta plussaa. Itse näpyttelin tilauksen sunnuntaina, ja tänään tiistaina aamupäivällä tuli jo viesti.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie