Kesäkuun loppuneet


Kesäkuussa yritin käyttää minikokoja ja näytteitä pois ja sen vuoksi loppuneiden määrä nousikin kohtalaisen korkeaksi. Käydään kaikki nopeasti läpi.


Yves Rocher  Sensitive Vegetal Cleansing Cream oli ehkä jo hiljakseen vanhentumassa mutta käytin äkkiä loppuun. Pesuvoide josta ei ihmeempiä sanottavia. Nyt käytössä Biothermin vastaava.
Madara Multi Action Micellar Water oli hyvä misellivesi etenkin aamupuhdistukseen. Meikin poistossa ei sen ihmeellisempi kuin muutkaan misellivedet.
Lumene Lähde Bi-phase micellar waterista tykkäsin, kunhan Garnierin kaksifaasinen loppuu, ostan tilalle Lumenea.
Paese triple hyaluronic acid on aika lailla mielestäni Lumenen hyaluronihappoa vastaava mutta hintaa on etenkin ulkomailta ostaessa huomattavasti vähemmän mutta tuoksu tuntuu nenään ennen kuin siihen tottuu.
Madara SOS hydra recharge cream on ihana kasvovoide mutta täydellä hinnalla en haluaisi ostaa. SOS naamiota on vielä talveksi reilusti ja muitakin kasvovoiteita, mutta katsotaan jos tulisi jossain vaiheessa tarjoukseen.


The Body Shop Rainforest shine shampoo & conditioner saavat ekat miinukset pakkauksista, hoitoainetta oli nivelvikaisen mahdoton saada kunnolla pullosta ulos. Shampoo pesi, mutta jätti melko takkuisen tukan ja hoitoainetta olisi saanut löträtä aika reilusti. Menettelivät mutta en ostaisi uudelleen.
tBS Moringa shower gel ei tuoksultaan oikein miellyttänyt, mutta perus tBS-suihkugeeli. Muita tuoksuja käytössä nyt.
Cien Shower Gel Lime Kick oli tosissaan limelle tuoksuva suihkugeeli, tykkäsin. Tuoksua lukuunottamatta tässä ei mitään ihmeellistä ollut.
YR Repair sleeping care on hiuksiin jätettävä voidemainen hoitoaine. Tykkäsin mutta taisin vähän turhan paljon välillä lätkiä tukkaan joka sitten rasvottui.


Dove DermaSpa Goodness Body Cream, tykkäsin tästä purkissa olevasta enemmän kuin tuubiversiosta joka rullautui iholla. En vain tykkää purkista, muutoin voisin ostaa lisää. Tuoksu oli melko neutraali verrattuna Doven tuoksuvampiin voiteisiin. Kosteutti ihan hyvin mutta imeytyi nopeasti.
Vaseline aloe spray moisturiser on kesän vakkareita, etenkin yövuorojen aikaan tätä on helppo suihkutella väsyneenä vaikka monta kertaa päivässä jos siltä tuntuu. Toinen pullo menossa.
Cien Body lotion oli reissuvoiteena ja toimi siinä ihan hyvin. Kevyt ja nopeasti imeytyvä.
Cien Hand Lotion Milk & Lavender, ohut hintaansa nähden ok käsivoide.
tBS Hemp-käsivoide oli yövoiteena mutta ei pärjää L´Occitanen Sheavoiteelle. Jossain muussa työssä ja vähemmän kuivuvalla iholla varmasti toimiva.
Essence Almond milk scent hand cream tuoksui ihan sheavoiteelle kuten muutkin essencen voiteet. Reissussa kun haluan mukaan vain yhden käsivoiteen niin otan tämän. Riittävän kevyt päivään ja riittävän paksu yöhön etenkin töiden ulkopuolella.
YR Vanilla Bourbon-käsivoide oli mieto ja kevyt, työpöytä voiteena ihan toimiva. 


SB12 mild-suuvesi tuli BetteBoxista ja tykkään tämän miedosta mausta mutta en siitä, että sisältää alkoholia joten en osta lisää.
Dentalux 8-in-1 Complete mouthwash sen sijaan maistui sekä hyvälle, että ei sisällä alkoholia. Ei toisaalta kyllä hirveästi mitään muutakaan hoitavaa, joten ei tarvetta tällekään jatkossa.
Pierrot anti-plague on mielestäni näistä kolmesta suuvedestä paras mutta en ole löytänyt sitä mistään isoissa pulloissa Suomesta.
Dentalux -hammastahna on Lidlin valikoimaa ja ihan ok tahna, mutta Golgateen tottuneelle hiukan miedon makuinen.
Pierrot mini on reissujen vakkari kun on alle viikon reissusta kyse. Mieto mutta vie vähän tilaa.
Iisi puhdistuspyyhkeitä käytin swatchien ja muiden tuhrujen poistoon ja ihan hyvin toimivat siinä hommassa.



Essence instant matt make-up setting spray oli omalle iholleni ihan toimiva kiinnityssuihke. Toki kovin vahvaa meikkiä en kiinnittänyt ja töissä mikä tahansa meikki sulaa, mutta suihke tuli pullosta nätisti ja ajattelin ostaa lisää kunhan muut suihkeet ovat loppu.
Real Techniquesin meikkisieni oli taas vaihtamisen tarpeessa. Otan uuden käyttöön kunhan nämä helteet ja työt loppuvat ja alan käyttää taas meikkivoidetta.
Dermosil sport & beach primer SPF 20 oli alkukesän käytössä ihan sellaisenaan iholla. Avasin jo uuden tuubin (ulkonäkö ja nimi uudistettu mutta sitäkään versiota ei enää saa) mutta helteille piti sitten vaihtaa tuotteita. Toimii meikin alla tai ihan vaan sellaisenaan aamuisin.
YR Gloss (4,5ml) oli yksi lempparikoostumuksistani huulikiilloissa, harmi kun tätä ei enää saa.
Essence holo wow 01 unicorn powder (2,3ml) oli myös hyvä, tätä on tummempi varastossa ja näitä saa vielä kaupastakin. Vaalea ja hohtava mutta kuitenkin melko neutraali sävy.
We Care Icon Magnetic Lips (6ml) ei noussut suosikiksi ihan jo aplikaattorin takia, inhoan harjamaisia aplikaattoreita huulikiilloissa. Kiilto itsessään aika peruskiiltoa joka siirtyi hiusten kautta silmälaseihin raidoiksi.
W7 metallic flash gloss (2ml) oli ihan ok. Hirveitä eroja muuten näiden huulikiiltojen ulkoisessa koossa ja sisällön määrässä. Yritin käytellä jo aukaistuja pois ja sen vuoksi niitä loppui näin monta.
Manna Kadar ripsiväri tuli BetteBoxista ja ei toiminut itselläni yhtään.
Essence volume hero oli muutoin ihan ok, mutta työpäivän aikana varisi silmien alle, joten joutaa pois.


Embryolissen näytteet oli vaikeita avata ennen kuin älysin mistä aukaista. Pussi oli muuten kummallinen pakkaus misellivedelle. Eivät herättäneet suuria tuntemuksia.
Lumenen harmonia seerumi- ja kasvovoide jäivät kiinnostamaan.
Nivea ja Biotherm kasvovoiteista ei pussien perusteella vielä hirveästi voi sanoa.
Dermosilin shampoista ja hoitoaineista en noin yleisestikään hirveästi tykkää, en ostaisi näitäkään. Saippua on saippuaa ja kosteusvoiteesta riitti yhteen sääreen. Tuoksu oli ihan hyvä.'

Oliko tuttuja tuotteita joukossa?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie