Toukokuun loppuneet


Loppuihan noita taas ihan kiitettävästi. Ikean iso pussi on taas täynnä.


I love... Minty Choco Chip sai käydä käsisaippuasta sen jälkeen kun aloin pari kertaa voida suihkussa pahoin tuoksun vuoksi. Todella minttuesanssinen ja vahva tuoksu. Tiedän, että toiset tykkäävät tästä hulluna, mutta itselle vain ei sopinut.
Yves Rocher Rasberry Peppermintiä on joskus ollut isokin pullo muistaakseni. Mieto tuoksu joka ei jää huuhtelun jälkeen tuoksumaan.
Palmolive Mint Shake Body Butter Wash toimi hyvin kainaloiden sheivaamisessa. Normaalia paksumpi suihkugeeli ja tässä tuoksu oli ihan hyvä.


Jordan hammaslankaimen vaihtolangat. En tykkää näistä kun hajoavat hampaanväleihin.
LV rauhoittava hiustenhoitoaine toimi ihan ok. Ei paras mutta ei huonoinkaan. Tuoksuton ja suomalainen.
Schwarzkopf Poly Color sävyteshampoo Vaaleanruskea löytyi kaapin pohjalta ja vaikka yritän vältellä hiustenvärjäämistä niin laitoin päähän kun en jaksanu hävittää asianmukaisesti ongelmajätteenä. Kesti ihan riittävästi ja haaleni sitten ilman hirveitä rajoja. Oli toki vain noin asteen tummempi kuin oma väri. 


Lumene Harmonia Nutri-recharging Purifying turvenaamiosta tykkäsin, pitää ehkä käydä täysikokoinen tuubi kunhan varastot pienevät. Riittävän puhdistava mutta ei liian kova kuivalle ja herkälle iholle.
YR Sensitive Vegetal sy-voide oli liian ohutta iltakäyttöön mutta toimi aamuisin ihan hyvin meikin alla.
Essence Hip girls wear blue jeans illuminating face creamia tulee melkein ikävä. On vanhasta limited editionista ja tätä ei siis saa lisää. En osannut alkuun käyttää mutta sitten kun älysin kuinka ihana tämä on meikittöminä päivinä, käytin heti loppuun. Kevyt hohde, ei kimallus, toimi iholla.
Egoboost One minute facelift serum oli hiukan liian kauan auki ja tuoksu (onneksi) muuttui miedommaksi. En oikein ollut tuotteen kohderyhmää.


Käsirasvaa kuluu töissä käydessä.
The Body Shop Hemp hard-working hand protector on toiminut yövoiteena L´Occitanen jälkeen. Ei peittoa sitä.
YR Olive petitgrain Relaxing Hand Cream, missä se rentoutus on? Ihan normi, ohut käsivoide.
Essence rich & smooth hand & nail balm on vanhaa valikoimaa, saattaa olla vielä yksi tuubi jemmassa tätä noin euron käsivoidetta. Työpöydällä ihan ok.
L´Occitane Dry Skin Hand Cream on yöpöydän vakkari etenkin talvella. Pari muuta tukevampaa käsivoidetta testissä, mutta pitää varmaan hakea kohta uusi tuubi. Korkista miinusta, katosi jonnekin sängyn alle loppuvaiheessa.



YR Hydra Vegetal Refreshing Radiance Scrub, ihan hyvä kuorinta mutta oli auki niin pitkään, että aloin tylsistyä ja loppuvaiheessa kuorin useamman kerran koko kropan tällä. Riittävän rouhean oloinen kuorinta.
Lumene Lähde Micellivesi ärsytti silmiä jos vanulappu oli liian kostea. Käytin aamuputsarina ja iltaisin yhdessä toisen putsarin kanssa. En varmaan osta uudestaan, kun hinta on kuitenkin sen verta, että haluan sillä jo sitten ärsyttämättömän.
Ekopharma Sensitive Herukka Puhdistusemulsio olisi ollut ehkä parempi oikein kylmään aikaan koska todellakin oli hellävarainen putsari. Käytin suihkussa kasvoputsarina, putsasi ja jätti iholle pehmeän ja kiristämättömän tunnun.


Dermosil Skincomfort body creamista ei mitään muistikuvaa.
Vitara Aloe Vera Plus Panthenol oli aikoinaan pakko-ostos ruotsinlaivalta kun käräytin Tuhkolmassa nahkani. Käytin loppuun rauhoittamassa aurinkoihottumaisia käsivarsiani.
YR Mango Coriander oli sopivan ohut voide kevääseen. Hyvä, mutta mieto tuoksu.


Adidas Fizzy Energy EdT loppui vihdoin ja viimein. En saa kuin korkeintaan yhden hajuveden loppumaan vuodessa kun en arkena voi käyttää.
Essence I heart Extreme oli hyvä arkiripsari. Riittävän tuuheat ripset nopeasti. Loppuvaiheessa alkoi päivän aikana karata alaluomelle.
Essence Super Curl karkaili jo heti yövuorossa pahasti poskelle ja harja ei toiminut ripsieni kanssa.
Cailap puuterivipat olisivat vielä periaatteessa olleet käyttökelpoisia mutta ovat olleet niin monta vuotta käytössä, että ajattelin vaihtaa kun kaapissa kerta uusia oli.


Essence mini sheer lipbalm katkesi ihan lopussa. Värillinen huulirasva jota käytin työaamuina.
Essence mikä lie, ollut ikuisuuksia auki, sain vihdoin loppumaan.
Maybelline Baby Lips gloss Life´s a peach oli näitä kolmetoista tusinassa työhuulikiiltoja.

Kesäkuun teemaksi otin kuluttaa loppuun näytteitä ja minikokoja, joten kuukauden päästä voi olla edessä pitkä listaus.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie