Dermosil-tilaus

Tein viime viikolla työpaikan Dermosil-tilauksen ja itselle tuli tilattua aika paljon tavaraa samalla. Dermosililla on kyllä ihanan nopea toimitus.


Vakkarituotteita piti tilata lisää. Living Nestesaippua tuoksuu ihanalle. Olen käyttänyt edellistä pulloa keittiössä käsisaippuana ja halusin vessaan samaa. Puolen litran pullo ei lopu ihan hetkessä vaikka käsisaippuaa paljon kuluukin. Sensitive Deo Roll-On on tällä hetkellä ainoa roll-on, jota pystyn käyttämään. Karbamidipuikkoja kuluu tasaiseen tahtiin, joten pari kappaletta lähti niitäkin mukaan kantapäille.


Rauhoittava anti-redness -voide on itselleni tuntematon uutuus, eikä ihon punoitus ole nyt ollut pahana, mutta tiedän jo tämän tulevan syksymmällä tarpeeseen.


Nature Kasvojenhoitosetti sisältää Nature- sarjasta eli Dermosilin sertifiodusta luonnonkosmetiikkasarjasta. Nature Kasvovesi Neroli, Nature puhdistusgeeli kasvoille, Kasvoseerumi Kanerva, Nature kasvovoide Kanerva ja Nature Sy-voide maksoivat settinä ostettuna 29€. Erikseen ostettuna tuotteiden arvo on 37,10€. Kanervaseerumia on tälläkin hetkellä pullo avoinna, muita Nature-sarjan tuotteita en ole vielä kokeillut.


Kuivan ihon setti maksoi 35€ (45,70€) ja sisältää Faces-sarjasta virkistävän sy-voiteen, puhdistusvaahdon, talvivoiteen, kosteuttavan naamion ja Anti-stress-seerumin. Seerumi on Dermosilin sivujen mukaan vaihtamassa Skin Solutions-sarjaan, eli löytyy sitten sillä nimellä. Talvivoide menee todennäköisesti äidille, joka on sitä jo aikaisemmin käyttänyt ja tykännyt. Itsellä on nyt hetkeksi tai pariksi riittävästi kasvovoiteita.


Tilaushan ei ole mitään ilman kaupanpäällisiä. Tällä kertaa valitsin Sensitive-kasvovoiteen, kuorivan yöseerumin, jota olen jo kesällä käyttänytkin ja Korostuspuuterin.


Puuteri oli hiukan reunoista hajonnut.


En kokeillut vielä kasvoille, mutta kädelle sai aikaan ihan hyvän hohteen ja jostain kuulin, että tätä kerrostamalla saa myös diskopalloversion.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie