Uusi vuosi, uudet kujeet

 Taas on ollut hiljaisempaa täällä blogissa ja siihen on oikeastaan kolme syytä; maailma piti tietenkin saada valmiiksi ennen joulua, olin pari viikkoa sairaana siinä vielä ja sitten kolmantena ja isoimpana juttuna se, että vaihdan nyt vuoden vaihteessa työpaikkaa.
 

Vaihdan samalla alaakin. Toki pysyttelen hyvin vahvasti hoitotyön parissa mutta vaihdan siis edunvalvonnasta koulutukseen eli jatkossa opetan uusia sairaanhoitajia ammattikorkeakoulussa. 

Omat opeopinnot saavat nyt sitten pikkaisen lisää vauhtia ja yritän saada ne hiukan nopeammin keväällä valmiiksi.

Kauriita näkyi jäällä useampana päivänä

Joulun vietin hyvin lumisessa Pohjois-Karjalassa. Ensimmäisinä päivinä en pystynyt puhumaan kurkunpäätulehduksen vuoksi vaan vanhempien kanssa leikittiin pantomiimia. 


Aikuisten kesken oli sovittu, ettei hankita lahjoja, mutta sain kuitenkin Body Shopin English Rose -setin. 

Pukkikin meinasi upota hankeen pilkille lähtiessään.

Tein ennen joulua etätöitä vanhemmilta käsin ja kävin nyt vielä eilen viemässä työvälineet toimistolle. Uusi vuosi meneekin sitten aika lailla levätessä ennen uuden aloitusta. Joulu"lomaa" kun ei varsinaisesti ollut, vapaata pidin ennen joulua perjantain joka meni osin joulua laittaessa ja tämän viikon keskiviikon, joka meni isän uuden yrityksen nettisivuja tehdessä. Hidasta hommaa kun vasta toista kertaa teen nettisivuja.

Välillä on taas mielessä käynyt blogin lopettaminen, mutta kun tätä vanhaa vuotta olisi vielä käytävänä vaikka kuinka. Loppuneiden kori pursuilee useamman postauksen verran, langankulutusta ei ole seurattu aikoihin ja ensi vuodellekin olisi tavoitteita. Ja pari projektiakin olisi mielessä. Eli todennäköisesti katsellaan tammikuussa vielä vanhaa vuotta ja aletaan vasta helmikuussa ajatella tulevaa ja sittenhän sitä ollaankin melkein jo keväässä. Ainakin päivä on jo pidentynyt selvästi sitten. 

Hyvää uutta vuotta!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie