Loppuneet 12/2021

 Taas oli korissa sen verran tyhjentyneitä, että kurkataan mitä korista löytyi.

The Body Shop Lemon Purifying Hair & Body Wash on tuoksultaan ihan paras suihkugeeli. Niin ihana sitruuna.

Yves Rocher mango korianteri käsisaippua ei kovin vahvasti tuoksunut, mutta ihan hyvä käsisaippua.

The Body Shop kamomilla silmämeikinpoistoaine ei ole lempparini. Käytän öljyä meikin poistoon ja koin tämän aika turhaksi. Viime vuoden joulukalenterista.

Garnier Respons Rice Cream & Oat Milk Intensely Caring Mask toimi oikein hyvin. Käytin kerran viikossa suolashampoon jälkeen ja hiuksiin jää siitä aina aavistus karheutta mutta tämän avulla tukka oli ihan harjattavissa.

Dermosil Sensitive roll-on on vakkari. Paras niistä harvoista dödöistä, joita pystyn käyttämään.

 
Ziaja argan oil glyserine käsivoide on hyvä ja miellyttävä käsivoide päiväkäyttöön. 

YR at the heart of pine trees käsivoide oli käyttöominaisuuksiltaan ihan jees, en vain tykännyt tästä viime vuoden joulutuoksusta.

Catrice Repairing leave in hand mask oli ihan jees yövoide käsille. Kausivalikoimaa ja olisin ehkä ostanut uusiksi jos ei olisi ollut.

YR Mango korianteri käsivoide oli myös ihan kiva päiväkäsivoide. Mieto ja miellyttävä tuoksu.
 
MayBeauty Softening Hair Mask oli ihana päänahalle ja hyvässä kunnossa tukkakin oli sen jälkeen. Kaupallinen yhteistyö. Alennuskoodi on voimassa vielä loppuviikon, kurkkaa aikaisempi postaus.

 
Lumene Harmonia seerumi oli oikein miellyttävä maitomainen seerumi. Harmonia on lopetettu mutta olisin voinut hyvin ostaa lisää.

Essence coconut kiss huulikuorinta ei ollut kovin hyvä, mutta kuitenkin poiskäytettävää tasoa.

Lumene Valo yövoide oli ihan jees mutta ei niin kiva, että ostaisin täysikokoisen. 

Clarins Natural Lip Perfector on ihana huulivoide mutta miksi sen täysikokoisen pitää olla niin iso kun tämä 5ml on juuri sopiva farkun taskuun. Sävynä 01 ja tätä minikokoa saisi osana erilaisia settejä, pitää joulun jälkeen katsoa jos joku setti tulee alessa vastaan. 

Catrice Lip Coconut Balm oli hyvin huulilla pysyvä, tosin huulet valkoiseksi tekevä huulirasva. En tykkää yleensä kookoksesta mutta ei tässä häirinnyt. Tykkäsin myös kultaisesta pakkauksesta. 

YR Red Apple huulirasva oli huulilla ohuempaa kuin Catrice. Jonkun vuoden joulutuoksu ja oli ihan jees käyttää mutta oli myös kiva saada näin vanha tuote pois.

Kolmen huulirasvan loppuun saanti muutaman viikon sisään vaati järjestelmällistä käyttöä. Mullahan on huulirasva vähän joka nurkalla ja sitten ne ei ikinä lopu. Mutta nytpä sain nämä loppuun.

Oliko tuttuja tuotteita?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie