Elokuun loppuneet

Elokuussa loppui harvinaisen vähän mitään. Tarkoitus oli olla lomalla, mutta sitten olinkin reilun viikon vanhemmillani ja menin takaisin töihin ja kolme viimeistä viikkoa oli kylppäriremppaa joka toivon mukaan loppuu ensi viikolla, joten kaikenlaisen kosmetiikan käyttö jäi aika minimiin.


The Body Shop Strawberry Body Yogurt oli ihana vartalovoide kesään, mutta olisin toivonut sen tulevan tuubissa purkin sijaan. Imeytyi nopeasti ja kosteutti hyvin. Ostan varmaan lisää kunhan varastot ovat hiukan tyhjemmät.
Lumene waterproof eye makeup remover on kaksifaasinen ja vaikka kuinka ravistelen, saan öljyn kestämään paljon pidempään kuin vesifaasin. Tykkään kyllä muuten ja on ties monesko pullo vuosien varrella.
Intensive aqua hiuspohjan syväpuhdistusneste oli jo aika ikäloppu mutta sain sen vihdoin pois. En tiedä kuinka paljon tämä lopulta kuori päänahkaa, ainakin INCIssä on useampaa kuorivaa happoa mutta painottuen loppupäähän. Pitäisi etsiä joku helpommin saatava päänahan kuorinta talveksi. Vinkkejä otetaan kyllä vastaan.
Argan oil by Klippoteket hoitoainespray on vakkari ja uusi pullo on jo käytössä. Klippoteketin argan-öljy-sarja on etenkin talvikäytössä lähes pakollinen kuivalle tukalleni.


Essence rich & smooth hand & nail balm on nyt jo lopulta ehkä viimeinen varastostani. Hamstrasin näitä euron käsivoiteita ihan kyllästymiseen asti. Ihan käyttiksiä nämä kuitenkin olivat etenkin työpöydällä.
Nivea cellular anti-age volume filling pearls saa pakkauksesta 10+ eikä tuotekaan ollut huono. Ihosta alkaa huomata kolmenkympin lähestyessä, että hiljalleen alkaa olla aika anti-age-tuotteille jos jotain meinaa tehdä ennen kuin on naama täynnä ryppyjä. Saatan ostaa uudelleen kunhan seerumivarastot alkavat tyhjentyä. Tosin Dermosilin seerumit ovat kyllä niin hyviä hinta-laatusuhteeltaan että saatan jatkaa pelkästään niillä.
Catrice instant blurring stick oli kausikokoelmasta ja melkein pelkkää silikonia mutta toimi etenkin näin hellekesänä aamuseiskaan töihin mennessä hyvin. Tykästyin stick-muotoiseen primeriin niin, että nyt on kokeilussa Catricen pysyvään valikoimaan tullut vähemmän silikoninen versio. Olisin kyllä tätäkin ostanut lisää jos olisi voinut.
Essence shea butter scent hand cream oli samaa kuin muutkin essencen sheavoiteet, tykkäsin.
Nyx glam gloss aqua luxe I`m coming out oli perus nyx-huulikiilto ja sopi hyvin kesään. Aplikaattori oli vähän hassu, litteä ja leveä.


TBS pesusieni jouti pois kylppärirempan alta.
L`Orealin Paradise Extatic on tämän hetken paras ripsari, pitää ostaa uusi nyt alkavalla viikolla. Arkena olen pärjännyt muillakin mutta juhliin tarvitsen tämän.
Pierrot minihammastahna kului vanhemmilla. Näitä on edelleen jemmassa.
Orly Shine on crazy diamond haisi jäätävän pahalle nykyaikaiseksi kynsilakaksi. Pikkupullosta ei oikein muuta sanottavaa.
W7 get glossed toimi työhuulikiiltona.

Syyskuussa tulee loppumaan sitten ihan jäätävästi tavaraa, etenkin kunhan pääsen omaan kylppäriin ja voi taas kaivella kasvonaamiot ja kaiken muun kivan esiin.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie