Puolivuotis declutter

Kosmetiikkavarastoa siivotessani löysin aikamoisen kasan tuotteita, jotka olivat joko vanhentuneet tai joiden käyttäminen ei enää tehnyt iloiseksi. Niimpä joutavat pois.


Yves Rocher Sebo Vegetal savinaamio oli muuttanut koostumustaan ja yhtä vanha Hydra Vegetal kosteuttava naamio sai mennä samaa matkaa. Savinaamiosta tykkäsin mutta tilalla on nyt Dermosilin savinaamio ja Madaran ja Herbinan kosteuttavat naamiot ovat mielestäni YR parempia.
Neutrogenan meikkivoide tuli joskus varmaan vielä LivBoxin aikana, eikä ikinä kulkeutunut aktiivikäyttöön joten jouti mennä.
Lumenen BB-voiteet kesään ja talveen ovat vanhaa Lumenea, päiväykset menneet ja kumpikin tuntui liian paksulta ja tönköltä käytössä.


YR glitteröljy on jonkin vuoden joulukokoelmaa ja oli geeliytynyt mielenkiintoiseksi köntiksi. Kovin käyttökelpoinen näin glitterinen vartaloöljy ei ollut.
Cien antiperspirantti kirveli kainaloita, joten poistoon ensimmäisen käytön jälkeen.
Lumenen Nude perfection glow foundationista tykkäsin mutta oli niin vanha, että ei enää levittynyt kauniisti.
R Young paletit ostin Saksan vaihdon aikana ja eivät enää nykymittapuulla ole kovin hyviä luomivärejä.


Oriflame The One smokey ripsiväri ei toiminut omissa ripsissäni, samoin kuin Lumene Nordic Noir jossa oli aivan liian iso harja.
Isadoran poskipuna/highlighter stick Riviera on ikivanha ja koska uudempia on varastossa, lentää.
Pari Essencen kynsilakkaa, joita en koskaan käytä, toinen oli muuttanut koostumusta ja toinen värjää kynnet.
YR tumma voidemainen highlighter herättää vain kysymyksen miksi? Eihän tämä koskaan sopisi vitivalkoiselle iholleni.


Tälle lehden ostolahjalle jätän selitykseksi vain linkin Jenken videoon.

 
Tämä muistuttaa taas siitä, että ei pitäisi hankkia kosmetiikkaa muodossa jossa sitä ei tule käytettyä. En vaan tykkää kaivella meikkejä purkista.
Nyxin dark circle concealer ja essence mousse concealer häviävät kumpikin tuubimallisille peitevoiteille ja aplikaattoreille. Nyxin eye primer häviää myös tuubeille. TBS huulirasvat ehtivät jo ruveta tuoksumaan oudolle ja essence summer fun poskipuna muutti koostumustaan.


Nyxin jumbo eye penit eivät vaan toimi mulla. Vaikka mitä tekisin, ne leviävät luomella päivän aikana ja pakkaantuvat luomivakoon. Lisäksi nämä kynät hikoilivat niin, että kädet olivat ihan tahmaiset. Käytän paljon mieluummin Goshin kyniä.
Lumene natural code saa mennä, jonkun näitä vielä jätin mutta näissä on aika huonot värit ja en tykkää, että eri värit ovat samassa pannussa.
YR luomiväripuikkoa en koskaan oikein osannut käyttää sen hankalan muodon vuoksi.


Kuvasta ei kyllä saa mitään selvää, mutta kaksi essencen vanhaa kuivaa rajauskynää ja kolme YR vastaavaa. L´Oreal Paradise Extatic ei itsessään ollut huono, mutta en tykkää valkoisista ripsiprimereista kun jotenkin saan paremman tuloksen kerrostamalla itse ripsaria.


Makeup Revolutionin ja Freedomin nestemäisiä huulipunia, Nyx Soft Matte, W7 super kiss, essence fade ja matt ja joku vaaleanpunainen kynä menevät ihan vain koska eivät tuota iloa käytettäessä ja ovat vanhoja. En hirveästi tykkää nestemäisistä huulipunista, etenkään mattaisista huulituotteista tai kynämuotoisista huulipunista.
Blistex Happy Lips Watermelon kirveli huuliani, enkä pystynyt sitä käyttämään.

Teki kyllä hyvää siivota varastoja. Samoin teki hyvää käydä suuhygienistilla putsaamassa hampaat. Nyt hankaan sitten kieltäni retentiokaareen jatkuvasti. Olin kuulema pitänyt niin hyvää huolta hampaista, että putsausvälejä suuhygienistilla voidaan harventaa. Ja kunhan saan parin viikon päästä vikat viisurit pois, pitäisi olla aika buenot hampaat.

Kommentit

  1. Kiva blogi sulla! Tulin Googlen kautta lukemaan tuotearvosteluja Makeup Revolutionin tuotteista, ja selailin sitten blogiasi muutenkin. Tulen toistekin kurkkaamaan arvosteluja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie