sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Maaliskuun loppuneet


Maaliskuussa loppui harvinaisen vähän tuotteita. Olin kyllä melko laiska käyttämäänkin.


Essenen cookies & almond -käsivoide piti avata saksilla jo puolessa välissä kun ei meinannut saada mitään ulos. Koostumus oli ehken hiukan kärsinyt joko ajankulusta tai ehkä kuljetuksen aikaisista lämpötilamuutoksista ja oli hiukan kökköistä. Osa Kosmetik4lessin tilauksista on ollut todella kylmiä ovelle tuotaessa talvisaikaan.
Natusan 24hour moisture oli hyvä mutta hiukan tylsä käsivoide päiväkäyttöön.


Kasvojen iho on ollut säiden vaihdellessa todella kuiva ja purkkien jämiä tyhjentyi hyvin.
Lumene Bright now vitamin C hyaluronic essence on kehujen arvoinen mutta en maksa uudesta versiosta täyttä kalliimpaa hintaa vaan käytän jotain muuta.
Garnier Nordic Moisture Match oli talvisaikaan sopiva paksu kasvovoide, käytin tosin vain yövoiteena.
Lumene Arctic Aqua deep moisture night cream oli miellyttävä, tylsähkö ja kosteutustehoiltaan pakkasiin hiukan riittämätön.


Pirkan ladyshaver palveli reilut kymmenen vuotta ja nyt päätti sitten sanoa sopimuksen irti. Ehdin yhden vedon vasemman säären keskeltä ajaa kun terä lensi kiinnityskohdan katkettua. Olikin ehkä jo aika vaihtaa kun höylä oli poistunut valikoimista eikä teriäkään kohta olisi saanut.
The Body Shop Honeymania -suihkugeeli oli ihan ok, tuoksu vaan tylsä. Pullo pitää taas säilöä matkoja varten.
Solutions stretch mark 24 -voiteen tehosta en osaa sanoa koska en jaksanu rasvata arpia aamuin illoin joka päivä. Oli kuitenkin sopivan ohut vatsan alueelle ja kosteutti. Ei ainakaan tullut uusia arpia näkyviin jos nyt ei vanhatkaan hävinneet. Mulla kyllä lihomisesta johtuvat striiat, tutummin raskausarvet, häipyy aika hyvin itsekseen näkyvistä. Tokihan ne tuntuu ihossa ns. halkeamalinjoina.


Gosh intense lip colour oli näppärä taskussa led-valon ja peilin vuoksi. Värikin oli miellyttävä ja koostumus huippuhyvän tuntuinen huulilla.
Essence effect lipgloss oli aivan karsea mutta käytin kuitenkin kotona pois. Isot glitterit kerääntyivät päivän aikana huulten reunaan ja raapivat inhottavasti.

Tälläisiä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti