Maaliskuun LivBov

Mietin jo aiemmin, että jatkanko tilausta tämän kuun blogi-boxin jälkeen, mutta viime ja tämän kuun boxit olivat sen verta hyviä, että taidampa jatkaa. Firman vaihtuminen taisi ainakin näillä näkymin tehdä LivBoxille hyvää.

 
Viime kuukauden täpötäyteen boxiin verrattuna boxi oli melko tyhjä, mutta viidestä tuotteesta neljä oli normaalikokoisia. Tässä kuussa kaikissa boxeissa oli samat bloggaajien suosikit.





Tuotteiden lisäksi boxista löytyi toimituskulu-alekuponki Dermoshopiin.


 Tämmöistä paketista siis löytyi.
 

Cutrin Sensitive Multispray (15,90€ /200ml) on voimakkaan tuen antava monitoimisuihke. Tämä oli Marinka Essel- blogin Marinkan suosikki ja varmasti tulee käytettyä.


Eucerin Sun Creme Tinted CC medium SK 50+ (22,50€ /50ml) oli erittäin suureksi harmikseni aivan liian tumma minulle. Aurinkoihottumaan pahasti taipuvaisena aloitan aurinkovoiteen käytön näihin aikoihin ja olin jo toiveet korkealla, mutta nyyh. Mutsie- blogin Irenen suosikki.



 Lumenen Longwear Blur Meikkivoide SK 15 (17,90€/10g) sen sijaan oli oikeassa sävyssä eli 0 Valon hehkua. Tulee käytettyä kunhan pari muuta puuteria joskus alta kuluvat. SN-makeup- blogin Sanna-Emilian suosikki.


 Dermosil Trio Kulmaväri (6,90€/ 4,5g) sisältää kaksi kulmavärisävyä ja korostussävyn. Tämä on vielä vähän ylläri, tuleeko käytettyä kunhan vasta värjätyt kulmat haalistuvat vai meneekö kiertoon. FantazYa- blogin Janeten suosikki.
 

Vichy Idéalia Skin Sleep Yövoide (34,50€/ 50ml) oli ainoa minikoko, 3ml. Yövoiteet tulee käytettyä aina, edellisen boxin Lumene vain on vielä kesken. Bebe au Lait- blogin Iinan suosikki.

Boxi oli mukava paketti tavaraa taas. Yövuoron jälkeen on aina kiva hakea postista jotain mukavaa, vaikka kaupan/postin täti kattookin vähän hassusti kun menet silmät ristissä 7.30 lauantaiaamuna pakettia hakemaan.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie